header

Jeugdwerk

 Er zijn voor iedere leeftijd leuke activiteiten. Kijk wat jij leuk vindt en waar je, je voor wilt aanmelden.

                                

 

KidZ op Zolder

KidZ op Zolder is een programma voor kinderen van groep 4 t/m groep 7.

Iedere tweede vrijdag van de maand van 18.45 – 20.00 uur zijn alle kinderen uit deze leeftijdsgroep welkom in de bovenzaal van De Sprank. 

Rond een Bijbelverhaal of Bijbels  thema doen we allerlei leuke activiteiten zoals sport, spel, quiz, film, knutselen, koken, toneelspelen, enz.. 

Het doel is dat kinderen verhalen uit de bijbel leren kennen en daarmee een beeld kunnen vormen van Wie God is en wat Hij in hun leven zou kunnen betekenen.

Om de kosten te dekken vragen we een financiële bijdrage van  €1, -  per avond.  

Ruim een week van te voren krijgen de kinderen een uitnodiging op papier met het thema van de avond. De ouders ontvangen die uitnodiging per e-mail. 

Alle kinderen zijn welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken en mee te doen.

We hebben de afgelopen seizoenen al heel veel leuke avonden gehad  en we hebben er zin in om er samen met de kinderen  nog  veel meer leuke avonden aan toe te voegen.

Leiding:  Sandra Kruisselbrink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  06-23432379

Gerda Wassink - Harrewijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             of  06-27292515

 

Downstairs

Dit seizoen een naamsverandering van Upstairs naar Downstairs voor kinderen van de middengroep, uit groep 8 en klas 1. Ze komen ook elke tweede vrijdag van de maand bij elkaar op hetzelfde tijdstip van 18.45 - 20.00 uur en zitten in de kelder van de Sprank. 

Het doel en de werkwijze is gelijk aan KidZ op Zolder. De Bijbelverhalen worden meer uitgewerkt en aansluitend houden we een gesprek over relevante vragen die bij dit verhaal en bij hun leven past. De activiteiten worden aangepast aan hun leeftijdsgroep.

Leiding:  Dorien Weening Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  06-51003336


 

KidZ in de Kelder

Dit seizoen gaan we ook weer door met de club voor kinderen uit klas 2 en 3. Ze komen ook elke tweede vrijdag van de maand bij elkaar van 20.15 – 21.30 uur en  zitten in de kelder. 

Het doel en de werkwijze is gelijk aan KidZ op Zolder

De Bijbelverhalen worden hier vervangen door relevante thema’s passend bij hun leeftijd. De activiteiten zijn afgestemd op de interesse en mogelijkheden van deze leeftijd.

Dit seizoen (vrijwel) elke maand een gast in de kring, een gemeentelid of iemand die we op een andere manier kennen. De vraag die elke keer gesteld wordt is: wil je iets vertellen over je beroep. En kun je vertellen wat jou geloof of de kerk daar voor rol bij speelt. Een mooi ingrediënt voor interessante ontmoetingen.

Kinderen worden uitgenodigd via app en mail.

Leiding:  Dorien Weening Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  06-51003336

 

De Keldergroep


De vierde groep is de tienergroep van 15 jaar en ouder. Zij komen enkele keren per seizoen bij elkaar, waarbij ze onderling de datum met elkaar overleggen.

De thema’s, de activiteiten en de gesprekken worden in overleg met de tieners vastgesteld. Jongeren worden uitgenodigd via app of mail.

Leiding:   Renate Rouwenhorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of of  06-1012231

Dorien Weening     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  06-51003336

 

Tien4Teen


Wat: Elke vierde zondag van de maand houden we tijdens de kerkdienst een eigen bijeenkomst met leeftijdsgenoten voor jongeren uit groep 8 en Voortgezet Onderwijs klas 1,2 en 3. 

Waarom: Het geloof ontdekken, uitzoeken en beleven met je eigen woorden: “Wie is God? En wat heeft Hij met mijn leven te maken?”

Waar: Bovenzaal in “De Sprank”, kerkenstraat 6, Silvolde  0315-341081Hoe laat: Om 10 voor 10 gaat de deur open en staat er iets te drinken met wat lekkers klaar. We beginnen om 10 uur en stoppen uiterlijk 11.00 uur

Data: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 22 april, 27 mei en 24 juni 2018 (data najaar nog niet bekend)

Ouders: Niet toegestaan. Die mogen wachten in het kerkgebouw ernaast.

Leiding: Gerda Wassink  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  gsm 06 27 29 25 15