header

Kerstsamenzang met Excelsior - 15 december om 19:30

 Kerstsamenzang met Excelsior 

De Protestantse Gemeente Silvolde organiseert ook dit jaar weer een Kerstsamenzang en wel op zaterdag 15 december. Dit jaar zal de Christelijke muziekvereniging Excelsior uit Silvolde daar medewerking aan verlenen. 
Samen met het orkest heeft de organisatie een mooi programma samengesteld. Samen met het orkest en ook onder begeleiding van organist Harrie Scheffer kunnen bekende advents- en kerstliederen worden gezongen en als afwisseling kan men ook luisteren naar het kerstrepertoire van het orkest. Tussen door worden enkele passende gedichten gelezen. Het programma is inmiddels bekend en ziet er veelbelovend uit. 
Voorafgaande aan deze kerstsamenzang is er ook een kerstmarkt ingericht bij de ingang. Allerlei spullen rondom kerst kunnen daar gekocht worden. 
Deze kerstsamenzang wordt gehouden op zaterdag 15 december, aanvang 19.30 uur en het geheel zal ongeveer een uur duren. De entree is vrij, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Houdt u van zingen en wilt u alvast een beetje de kerstsfeer proeven, u bent van harte welkom op deze Kerstsamenzang.

poster kerstzang