header

Open monumentendag 9 september

Zaterdag 9 september is het open monumentendag en onze kerk is dan open en te bezichtigen. En ook de toren is van binnen te bekijken en te beklimmen. 

Wij hopen dat het dan goed weer zal zijn. In dat geval willen we ook graag een aantal kramen inrichten voor een antiek, brocante en boekenmarkt.
Dus alleen buiten een aantal kramen met spullen, daarnaast de catering vanuit de keuken van de Sprank. Vanaf 9:30 uur beginnen al deze activiteiten. 

Ook zullen er de dag door miniconcerten worden gegeven waarbij we een vrije gift vragen voor onze nieuw aan te schaffen.

Leuke spullen om te verkopen zijn uiteraard nog steeds welkom. Ook zelfgebakken kruidkoek of cake is zeer welkom. Neem a.u.b. voor deze zaken contact op met Anton Neijland (0315-631627 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). 
Van harte welkom dus op zaterdag 9 september voor een goed boek, of wellicht een antiek vaasje of andere leuke brocante zaken. De koffie staat klaar!